úterý 21. února 2012

Na začátek

Vítejte na mém novém blogu,

určitě mnoho z vás uvítá, že písmo už není bílé na černém pozadí :-). O čem se chystám psát jsem již nastínila v pozvánce na FB, kdo FB nemá nebo to nečetl, uvidí sám nebo se může zeptat :-).
Více méně to bude podobné jako na starém blogu. Jde o to, že komunita čtenářů bude uzavřenější (jak jste si všimli, pro čtení se musíte nejdříve přihlásit) a budu se snažit psát víc "k věci" (což bohužel pro některé některé nutně neznamená zkrácení délky článků :-P). Zároveň bych byla moc ráda, kdyby to  bylo interaktivnější, abyste se také zapojili - svými názory, podněty, kritikami, otázkami, zkušenostmi atd. A tentokrát nebudeme soutěžit o to, kdo napíše první komentář, ať je jakýkoliv ;-). Za "neaktivitu" se samozřejmě nevyhazuje :-), jen myslím, že by to mohlo obohatit všechny kolem. Bude-li vás cokoliv zajímat, zeptejte se a buď o tom napíšu nebo to vyzkoumáme všichni dohromady.

Takže jdeme na to!!! :-)

P.S. Na začátku to bude možná trochu kostrbaté, protože tenhle blog ještě neumím moc používat a v Číně mi to funguje nějak podivně... :-/

10 komentářů:

  1. Gratulace k historicky prvnímu komentáři :-D, aspoň víme, že snad zatím vše funguje, jak má :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Černá na bílém je opravdu super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kacko,drzime ti pesti at je tento blog take tak uspesny jak ten minuly,ne-li lepsi

    OdpovědětVymazat
  4. Hele vzhledem k tomu, že je to soukromý blog - nešla by nějak zrušit ta nutnost opisovat ten kód při vložení příspěvku?

    OdpovědětVymazat
  5. Hele Káťo a když si takhle zakládáš soukromý blog, kde si vlastně určuješ komunitu účastníků. Jak si vybíráš ty, které sem pozveš? :) Třeba ti tak může uniknout zajímavá kritika jiných lidí. ...samozřejmě chápu záměr odstranit rejpaly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nice ! O wushu nic nevím, ale zrovna řešim bakalářku (i když to je asi neporovnatelný) ... každopádně thumbs up s blogem :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Káťo,

    nabízí blog možnost dělit příspěvky podle tématu? ...wushu, osobní deník, jídlo, ...

    OdpovědětVymazat