neděle 1. září 2013

TAJČI V ČR - DOTAZNÍKY


Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění a o rozšíření 2 anonymních dotazníků, které tvoří jednu z praktických částí mé diplomové práce v rámci magisterského studia Tradiční čínské sporty – Wushu na Šanghajské sportovní univerzitě v Číně.

  1. Tajči v ČR – učitelé tajči – dotazník je určen učitelům tajči v ČR, kteří učí samostatně, mají svou vlastní školu tajči nebo v některé z českých škol tajči vyučují
    odkaz:
    https://docs.google.com/forms/d/1wh6K_jX7RAk4QRzsneB6qya-UaZeHqJXpT0VU6VovkM/viewform

  1. Tajči v ČR – studenti tajči – dotazník je určen všem studentům tajči, mohou se ho zúčastnit samozřejmě i učitelé tajči
    odkaz:
    ttps://docs.google.com/forms/d/1B5kuChViaVAkcUPQYWxWf1ZzixraTbvUiac1PklMOpw/viewform

  1. Tajči v ČR – veřejnost – dotazník je určen široké veřejnosti, která tajči necvičí
    odkaz:
    https://docs.google.com/forms/d/1n9RzbBT-Kbg3qnkJGVbQ_P2todOZb4t6GSYKE-Fna64/viewform

Výsledky budou poskytnuty České federaci wushu a na žádost také českým školám tajči a jejich studentům. Věřím, že přispějí k zlepšení úrovně českého tajči, ukáží preference a názory studentů, nabídnou nové možnosti propagace a spolupráce mezi jednotlivými školami. Na jejich základě bude také možné lépe odhadnout budoucí vývoj tajči u nás a potřeby potencionálních studentů a závodníků.

Zároveň bych zástupce jednotlivých škol poprosila o jakékoliv informace o vaší škole a o tajči v ČR (historie, osobnosti, vývoj atd.).

Velmi děkuji za pomoc a přeji hezký den,

Kateřina Krumpálová
KKrumpalova@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat